Estrenem nova web

18/04/2016

Hem decidit renovar la nostra web amb una imatge més fresca i dinàmica, a més d'adaptar-la als nous temps que corren. Per això vam voler disposar d'un gestor de continguts que ens ajudi a mantenir els continguts de la nostra web. A més sabem de la importància que té que aquesta sigui completament navegable en dispositius mòbils i tauletes, per això la nostra web està creada per poder adaptar-se als principals dispositius dels nostres usuaris.

Volem que la nostra web us ajudi a inspirar-vos, és per això que hem realitzat els continguts de la nostra web de manera molt visual per a que pugueu agafar idees i sensacions que més tard ens pugueu transmetre per a realitzar la piscina dels vostres somnis.

Contacta con nosotros si tienes cualquier duda o si ya has decidido como es la piscina que quieres en tu casa.